Workshop Agenda

Wednesday, 12 December 2018

17.30–18	.30	Pre-dinner Drinks	Optional – please confirm attendance
18.	30	Barbeque	Optional – please confirm attendance

Thursday, 13 December 2018

	13 December 2	
07.15-08.50	Breakfast	Level 5 Dining Room
08.55-09.00	Welcome	John Simon, RBA
09.00-9.50	Session One	Chair: Ben Beckers, RBA
09.00-09.40	Presenter	David Berger – Mortgage Prepayment and Path- Dependent Effects of Monetary Policy (40 mins)
09.40-09.50	Discussant	Tara Sinclair (10 mins)
09.50-10.00		General Discussion (10 mins)
10.00-10.15	Morning Break	
10.15-12.15	Session Two	Chair: Greg Kaplan, University of Chicago
10.15-10.55	Presenter	Vincent Sterk – Quantitative Easing (40 mins)
10.55-11.05	Discussant	Mei Dong (10 mins)
11:05–11:15		General Discussion (10 mins)
11.15–11.55	Presenter	Saki Bigio – A Model of Intermediation, Money, Interest, and Prices (40 mins)
11.55-12.05	Discussant	Anthony Brassil (10 mins)
12.05-12.15		General Discussion (10 mins)
12.05–12.15 12.15–14.00	Lunch	General Discussion (10 mins) Level 5 Dining Room
	Lunch Session Three	
12.15–14.00		Level 5 Dining Room
12.15–14.00 14.00–16.00	Session Three	Level 5 Dining Room Chair: Gianni La Cava, RBA Huiyu Li – Missing Growth from Creative
12.15–14.00 14.00–16.00 14.00–14.40	Session Three Presenter	Level 5 Dining Room Chair: Gianni La Cava, RBA Huiyu Li – Missing Growth from Creative Destruction (40 mins)
12.15–14.00 14.00–16.00 14.00–14.40 14.40–14.50	Session Three Presenter	Level 5 Dining Room Chair: Gianni La Cava, RBA Huiyu Li – Missing Growth from Creative Destruction (40 mins) Kevin Fox (10 mins)
12.15–14.00 14.00–16.00 14.00–14.40 14.40–14.50 14.50–15.00	Session Three Presenter Discussant	Level 5 Dining Room Chair: Gianni La Cava, RBA Huiyu Li – Missing Growth from Creative Destruction (40 mins) Kevin Fox (10 mins) General Discussion (10 mins) Diego Comin – Endogenous Technology Adoption and R&D as Sources of Business Cycle
12.15–14.00 14.00–16.00 14.00–14.40 14.40–14.50 14.50–15.00 15.00–15.40	Session Three Presenter Discussant Presenter	Level 5 Dining Room Chair: Gianni La Cava, RBA Huiyu Li – Missing Growth from Creative Destruction (40 mins) Kevin Fox (10 mins) General Discussion (10 mins) Diego Comin – Endogenous Technology Adoption and R&D as Sources of Business Cycle Persistence (40 mins)
12.15–14.00 14.00–16.00 14.00–14.40 14.40–14.50 14.50–15.00 15.00–15.40	Session Three Presenter Discussant Presenter	Level 5 Dining Room Chair: Glanni La Cava, RBA Huiyu Li – Missing Growth from Creative Destruction (40 mins) Kevin Fox (10 mins) General Discussion (10 mins) Diego Comin – Endogenous Technology Adoption and R&D as Sources of Business Cycle Persistence (40 mins) Dan Andrews (10 mins)

Workshop Agenda

16.15-17.30	Session Four	Chair: Tom Rosewall, RBA
16.15–16.55	Presenter	Emmanuel Farhi – Productivity and Misallocation in General Equilibrium (40 mins)
16.55-17.05	Discussant	Chris Edmond (10 mins)
17.05-17.15		General Discussion (10 mins)
17.15-17.30		Any announcements
17.30-18.30	Pre-dinner Drinks	Level 5 Lounge Room
18.30	Workshop Dinner	Level 5 Dining Room

Friday, 14 December 2018

07.15-08.50	Breakfast	Level 5 Dining Room			
09.00-10.00	Session Five	Chair: Mark Wright, FRB, Minneapolis			
09.00-09.40	Presenter	Maryam Farboodi – Heterogeneous Global Cycles (40 mins)			
09.40-09.50	Discussant	Nicholas Garvin (10 mins)			
09.50-10.00		General Discussion (10 mins)			
10.00-10.15	Morning Break				
10.15-12.15	Session Six	Chair: Mariano Kulish, University of Sydney			
10.15-10.55	Presenter	Bruce Preston – Recovery of 1933 (40 mins)			
10.55-11.05	Discussant	Bob Gregory (10 mins)			
11.05-11.15		General Discussion (10 mins)			
11.15–11.55	Presenter	Juan Pablo Nicolini – On the Risk of Leaving the Euro (40 mins)			
11.55-12.05	Discussant	Christopher Gibbs (10 mins)			
12.05-12.15		General Discussion (10 mins)			
12.15-12.30	Farewell	John Simon, RBA			
12.30-14.30	Lunch	Level 5 Dining Room			